bESTEL- EN Reactieformulier

BESTEL INCLUSIEF PROEFPERIODE
Plaats uw bestelling en u krijgt de eerste 21 dagen gratis toegang. Dan heeft u alle tijd om Advisors up-to-date op uw gemak uit te proberen! Na twee weken nemen wij contact met u op om te vernemen of u Advisors up-to-date wilt blijven gebruiken. Dus vanaf dat moment beslist u pas.

In de tussentijd staan wij natuurlijk voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden en uw vragen te beantwoorden.

De jaarlijkse investering bedraagt per licentie € 237,- exclusief b.t.w.

KORTING VIA ONZE PARTNERS

Bent u aangesloten bij Brokers Training, EVM, Friends, Harukey, Poggio of Stratton Maes? Sluit uw abonnement dan af via hen! Dan krijgt u namelijk een interessante korting. Ga naar Partners om door te klikken naar de gewenste bestelpagina.

PCP Experience

De PCP Experience is inmiddels officieel van start gegaan. Maar wegens het succes van voorinschrijving hebben we de mogelijkheid, om met korting in te schrijven, met één week verlengd! Tot 14 november as. krijgt u een korting van maar liefst 15% en betaalt u slechts € 10 per uur/punt!

Geef rechtsboven bij het veld ‘Waar gaat uw voorkeur naar uit?’ aan dat u zich wilt aanmelden voor de PCP Experience. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een en ander door te nemen. Bij de PCP Experience is het niet mogelijk om een proeflicentie af nemen.