Features

Advisors up-to-date beschikt standaard over zeer veel features die u perfect ondersteunen bij uw geregelde bijscholing voor EL, VVD of PCP.

Wilt u met eigen ogen zien hoe Advisors Up-to-date werkt? Plan dan een afspraak voor een online demo in. Bent u al overtuigd, bestel dan uw licentie waarmee u Advisors Up-to-date 21 dagen gratis kunt uitproberen.

Advisor up-to-date | features

Advisors Up-to-date Features

De meest interessante en belangrijke Advisors Up-to-date features op een rij.

Alle Domeinen

Advisors Up-to-date is beschikbaar voor álle drie de domeinen waarin de wettelijke (bijscholings)verplichting voor uren/punten geldt: Verzekeringen, Bank & Beleggen en Hypothecair- en Consumentenkrediet. U kiest welke op u van toepassing is/zijn.

Niveau

De artikelen van Advisors Up-to-date zijn gekoppeld aan een EQF-niveau. EQF (European Qualification Framework) is het Europees raamwerk om het niveau van Europese opleidingen met elkaar te kunnen vergelijken én kwantificeren.

Kennismonitor

Monitor realtime uw voortgang, niveau, het aantal punten en de duur. In één oogopslag bent u op de hoogte en weet u hoeveel punten u heeft behaald, of nog moeten worden behaald.

Management Dashboard

Via het Management Dashboard bent u met één druk op de knop volledig geïnformeerd en kunt u de voortgang bewaken van de wettelijke bijscholingsverplichting van uw medewerkers.

Attest

Genereer tussentijds en/of na afloop van de wettelijke bijscholingsperiode zelf een digitaal Attest van deelname Hierin vindt u de status van de behaalde punten/uren terug. Wij generen bovendien automatisch aan het eind van ieder jaar een Deelname Attest ten behoeve van de FSMA. Inclusief elders behaalde Punten/Uren.

Certificering

Vanaf begin 2021 gaan wij een speciaal Advisors Up-to-date Certificaat uitgeven voor degenen die middels Advisors Up-to-date voldoen aan de wettelijke bijscholingsverplichting. Daarnaast wordt u opgenomen in het Advisors Up-to-date Register.

Punten

Ieder Advisors Up-to-date artikel is goed voor tenminste ½ tot 1 punt! Punten behorend bij een artikel kunnen worden toegekend aan verschillende domeinen. Scheelt weer tijd! En heeft u punten over? Geen probleem! Deze kunt u invoeren en meenemen naar het volgende kalenderjaar.

Elders Behaalde Punten

Wist u dat u ook elders behaalde punten kunt toevoegen in Advisors Up-to-date? Hierdoor ziet u in één oogopslag hoeveel punten u in totaal met Advisors Up-to-date of elders hebt behaald. Makkelijk toch?

Online Help Center

Op diverse plekken binnen Advisors Up-to-date vindt u verwijzingen naar verdere uitleg op ons online help center. Komt u er op basis van deze ondersteuning toch niet uit, neem dan gerust contact met ons op via de mailoptie.

Hulp nodig?

Komt u er even niet uit en heeft u hulp nodig? Bekijk dan ons online help center of stuur uw vraag naar ons in. Dan zorgen wij dat wij per omgaande uw vraag beantwoorden.

KMO Portefeuille

Advisors Up-to-date valt in principe onder de werking van de KMO Portefeuille, zodat een extra korting/subsidie van maar liefst 30% kan worden verkregen.

BesparingsCalculator

Zet de BesparingsCalculator in om verborgen studiekosten inzichtelijk te maken. Kost u maar een paar minuutjes en u heeft snel in beeld hoeveel Advisors Up-to-date kan besparen. Op zowel werknemers- als bedrijfsniveau.

EXPERTS

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Alle artikelen worden geschreven door ervaren auteurs die aanzien hebben in de sector en expert zijn in hun domein. Een Externe Adviesraad, bestaande uit gerenommeerde professoren, ziet toe op de kwaliteit.