Partners

Onze Partners hebben een duidelijke strategische visie over de ontwikkelingen binnen de verzekeringswereld. Ze zijn van mening dat kennis van de materie, in de toekomst één van de key-concurrentie instrumenten zal blijken. Hebben daarom gekozen voor Advisors Up-to-date. Wij zijn daar trots op!

Advisor up to date - partners

Partners

Is uw organisatie aangesloten bij een van onze Partners? Dan geniet u van extra korting op uw abonnement. Dit is wat Partners over ons zeggen:

Opleidingspunten verzamelen wanneer dit voor ieder in de agenda past en zonder verplaatsingen? Ideaal! Advisors Up-To-Date stelt onze verzekeringstussenpersonen in staat om op een vlotte en eenvoudige manier te voldoen aan de wettelijke bijscholingsverplichtingen. Zeker een aanrader!

Jo Berghs

Brokers Training

Laagdrempelig, toegankelijk en up to date. Meer moet dat niet zijn. Waarmaken wat men belooft, makkelijk gezegd maar hier ook effectief gedaan.

Gudrun Middernacht

EVM

Als makelaarsgroepering zijn we overtuigd van de kwaliteit van een partner als Akkermans. Hun platform “Advisors-Up-To-Date” zorgt er voor dat onze leden en hun personeel hun nodige FSMA-punten kunnen behalen op een efficiënte en kosten-besparende manier. Onze leden zijn alvast overtuigd!

Algemeen

Friends

Professionele makelaars combineren een moderne kantoorwerking én vakkennis. In Life geeft dat een natuurlijke match tussen het online platform e-GOR en de kennisbank van Advisors Up-to-date.

Joeri de Greef

Harukey

De artikels zijn interessant en vaak ook gelinkt aan de actualiteit, zeer bruikbaar dus. Het platform biedt ook een meerwaarde voor de medewerkers op kantoor. Bijscholing is geen tijdverlies meer. Bovendien zien de medewerkers dat je in hen investeert, wat sterk wordt gewaardeerd.

Algemeen

Poggio

Stratton Maes werkt middels haar BIIC – instituut (Belgian Insurance Intermediary College) reeds jaren intensief samen met insurtechs en academische partners. Akkermans & Partners, een gevestigde waarde én zeer gerespecteerde partner, belichaamt de noodzakelijke digitale transformatie waar wij reeds jaren voor pleiten in het verzekeringswezen.

Dimitri Maes

Stratton Maes

Breid online uw verzekeringskennis verder uit met actuele artikels, op een moment dat voor u het beste past. En geniet van een voordelig tarief als Vivium-partner. Een leerrijke aanvulling op het aanbod van onze Business School!

Marc Simons

Vivium

Advisors Up-to-date is een vernieuwende manier om kennis te verwerven of te verbeteren dankzij heel wat thematische inhoud, gecertificeerd en geaccrediteerd door de FSMA. Leren à la carte, op het moment wanneer het u past, waarbij u geniet van een voordelig partnertarief.

Stéphan Cauchie

P&V