Partners

Onze Partners hebben een duidelijke strategische visie over de ontwikkelingen binnen de verzekeringswereld. Ze zijn van mening dat kennis van de materie, in de toekomst één van de key-concurrentie instrumenten zal blijken. Hebben daarom gekozen voor Advisors Up-to-date. Wij zijn daar trots op!

Advisor up to date - partners

Partners

Is uw organisatie aangesloten bij een van onze Partners? Dan geniet u van extra korting op uw abonnement. Dit is wat Partners over ons zeggen:

Opleidingspunten verzamelen wanneer dit voor ieder in de agenda past en zonder verplaatsingen? Ideaal! Advisors Up-To-Date stelt onze verzekeringstussenpersonen in staat om op een vlotte en eenvoudige manier te voldoen aan de wettelijke bijscholingsverplichtingen. Zeker een aanrader!

Jo Berghs

Brokers Training

Laagdrempelig, toegankelijk en up to date. Meer moet dat niet zijn. Waarmaken wat men belooft, makkelijk gezegd maar hier ook effectief gedaan.

Gudrun Middernacht

EVM

Als makelaarsgroepering zijn we overtuigd van de kwaliteit van een partner als Akkermans. Hun platform “Advisors-Up-To-Date” zorgt er voor dat onze leden en hun personeel hun nodige FSMA-punten kunnen behalen op een efficiënte en kosten-besparende manier. Onze leden zijn alvast overtuigd!

Algemeen

Friends

Professionele makelaars combineren een moderne kantoorwerking én vakkennis. In Life geeft dat een natuurlijke match tussen het online platform e-GOR en de kennisbank van Advisors Up-to-date.

Joeri de Greef

Harukey

De artikels zijn interessant en vaak ook gelinkt aan de actualiteit, zeer bruikbaar dus! Het platform biedt ook een meerwaarde voor de medewerkers op kantoor. Bijscholing is geen tijdverlies meer. Bovendien zien de medewerkers dat je in hen investeert, wat sterk wordt gewaardeerd. 

Algemeen

Poggio

Stratton Maes werkt middels haar BIIC – instituut ( Belgian Insurance Intermediary College ) reeds jaren intensief samen met insurtechs en academische partners. Akkermans & Partners, als een gevestigde waarde en zeer gerespecteerde partner, belichaamt de noodzakelijke digitale transformatie waar wij reeds jaren voor pleiten in het verzekeringswezen.

Dimitri Maes

Stratton Maes

Breid online uw verzekeringskennis verder uit met actuele artikels, op een moment dat voor u het beste past. En geniet van een voordelig tarief als Vivium-partner. Een leerrijke aanvulling op het aanbod van onze Business School!

Veronique D’Haese

Vivium

Advisors Up-to-date is een vernieuwende manier om kennis te verwerven of te verbeteren dankzij heel wat thematische inhoud, gecertificeerd en geaccrediteerd door de FSMA. Leren à la carte, op het moment wanneer het u past, waarbij u geniet van een voordelig partnertarief.

Stéphan Cauchie

P&V


Testimonials

Advisors up-to-date betekent in mijn beleving vooral gemoedsrust, ontzorging en flexibiliteit voor eenieder die punten permanente bijscholing dient te behalen.

Voorheen volgden verantwoordelijken soms opleidingen enkel en alleen om voldoende punten te scoren. Een weinig efficiënte tijdsbesteding.

Het online platform bied je de mogelijkheid om thuis, op kantoor, in de trein, op de bus,….. een interessant artikel te lezen en tegelijk een deel van je punten te behalen.

Je leest en studeert op eigen tempo en je hebt bijgevolg veel meer tijd voor je core business.

Een echte win-win: je kennis wordt bijgeschaafd en je voldoet vlotjes aan de wettelijke vereisten.

Wat meer kan je nog wensen.

Argenta Bank en Verzekeringen

Agallis is momenteel zeer tevreden over de samenwerking met Advisors Up-to-date met betrekking tot het ter beschikking stellen van tijdelijke medewerkers maar ook meer in het bijzonder m.b.t. de tool voor de opvolging van de geregelde bijscholing van onze medewerkers. We hebben permanent een real-time zicht op de vooruitgang van de opleidingen van onze medewerkers, die overigens onderhevig is aan wettelijke verplichtingen en aldus ook gecontroleerd wordt door het FSMA.

In één oogopslag hebben we een zicht op de voortgang van de medewerkers, het aantal behaalde punten, zelfs deze die elders werden behaald. De centralisatie van die gegevens helpt ons om geen overtredingen te maken in deze materie!Agallis

We zijn eerder per toeval in contact gekomen met Akkermans & Partners, maar al snel zagen we de toegevoegde waarde in van een samenwerking:

  • De tool Advisors Up-to-date is FSMA-conform wat betreft de geregelde bijscholing in verzekeringen.
  • Iedere betrokken medewerker kiest zelf het moment waarop hij of zij een artikel wenst te lezen.
  • Op regelmatige tijdstippen worden nieuwe artikelen aangeboden.
  • Ook zonder de eigenlijke bijscholingsverplichting laat de tool toe de kennis sowieso te verruimen; de artikelen zijn ook ‘aangevuld’ met eventuele verwijzingen naar wetgeving en andere interessante informatie.
  • Ook het opvolgen van de prestaties van de medewerkers wordt voorzien, wat niet alleen de interne administratie, maar ook de administratie naar de FSMA toe vergemakkelijkt.

Luc Lekens – Federale

Via het bijscholingsplatform van Advisors Up-to-date kunnen onze medewerkers zich op een zeer gebruikersvriendelijke manier bijscholen. Volledig op eigen tempo en op de voor hen meest geschikte momenten (en plaatsen). Bovendien is dit systeem een mooi hulpmiddel om aan de verplichtingen tot bijscholing te voldoen. De verantwoordelijke kan daarbij steeds in real-time de vooruitgang zien van zijn medewerkers.

De artikelen zijn actueel en steeds goed onderbouwd. Ze bevatten ook steeds verwijzingen naar de onderliggende betreffende wet- en regelgevingen, wat ook een meerwaarde is. Actuele en adequate kennis is de sleutel om het beste advies aan onze klanten te kunnen geven.

Hoewel het platform eigenlijk heel intuïtief werkt, is er aan bijstand bij vragen of onduidelijkheden ook helemaal geen gebrek. De medewerkers van Akkermans&Partners staan altijd paraat om ons verder helpen.Al iets langer dan een jaar maken we gebruik van het platform van Akkermans & Partners, en tot nu toe hebben we een positieve ervaring kunnen beleven. Het platform is zeer gebruiksvriendelijk, en het voorbije jaar hebben we enkel goede feedback ontvangen van onze collega’s.

Als administrator zijn we ook zeer tevreden, want bij enige vragen of problemen worden we de dag zelf nog bijgestaan door het support-team, wat de user experience heel aangenaam maakt.

We hebben de tool ook aanbevolen aan een andere entiteit binnen Allianz, dus het platform is volgens ons een echte aanrader!We waren bij DELA al een tijd op zoek naar een goede applicatie die volledig geautomatiseerd is om de bijscholingspunten van onze subagenten en PCP’s bij te houden.

“Advisors Up-to-date” heeft ons die oplossing geboden. De gebruikers lezen zelf wanneer ze maar willen de relevante artikels en de punten worden automatisch op het juiste account toegevoegd. Zo hoeven we niet meer te zoeken naar een goeie datum in de agenda waarop iedereen aanwezig moet zijn.

Ook goed zijn de maandelijkse automatische e-mails met het aantal punten dat reeds werd vergaard. Zo wordt als vanzelf de vinger aan de pols gehouden. Een ander pluspunt is dat er regelmatig nieuwsbrieven worden gestuurd naar alle gebruikers met daarin nuttige informatie over de tool en updates van de FSMA. De support van Akkermans & Partners verdient ook goede punten, want elke vraag wordt snel en goed beantwoord, zelfs toen we nog onder een proeflicentie werkten. We zijn er ook van overtuigd dat Akkermans & Partners eventuele ontwikkelingen snel kan implementeren in de tool wanneer ze zich aandoen o.b.v. bijvoorbeeld feedback van gebruikers.

Advisors Up-to-date zorgt ervoor dat onze medewerkers op een snelle en efficiënte manier kunnen voldoen aan de verplichtingen van de geregelde bijscholing.

Het platform biedt een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve artikels, waar elke medewerker zijn kennis kan aanscherpen binnen zijn eigen expertise.

Als trainingsverantwoordelijke is het makkelijk om de werknemers op te volgen via het dashboard zodat je op elk moment kan zien hoe je organisatie ervoor staat.

Het organiseren, monitoren en behalen van de noodzakelijke opleidingen voor de FSMA is een hele planning en tijdrovend.

Via Advisors-up-to-date kunnen we gemakkelijk en in één oogopslag zien wie op welk niveau zit en hoe ver ze zijn met hun vooruitgang. Een hele verbetering dat tijd spaart om alles te managen.

Daarnaast is het ook interessant dat iedere werknemer artikels kan kiezen in zijn werkgebied of extra artikels kan verwerken volgens hun interesses.

Ward Alleman, Teledesk Group